Skapa dina egna survival bracelets

15 Maj

Så kallade survival bracelets har snabbt gått och blivit en måste vara för tjänstgörande och friluftsmänniskor. I kombination med sinnets så kan fenomenet ses som taktisk knypling. Men det är mycket mer än bara ett roligt tidsfördriv, det handlar även om ett smidigt sätt att bära med sig snöre för användning ute i fält. Från att varit ett snyggt armband man burit under lata dagar så kan man när situationen kräver istället ha 2 meter paracord för att spänna upp sitt regnskydd med.

Det finns massvis med olika varianter på hur man kan gå tillväga för att skapa sitt egna armband. Naturligtvis så går det även att göra annat än just armband. Det enda som sätter gränserna är den egna fantasin och mängden paracord man har att tillgå.

Utmärkt pyssel medans man sitter eldpost eller njuter av lite time off.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *